Rólam

Köszöntelek!

Kókai Ibolya vagyok.

Modern fitoterapeutának tartom magam.
A sokszor évszázadok hagyományain alapuló gyógynövény alkalmazáson túl foglalkozok a modern élelmiszerekkel , és a gyógynövények és gyógyszerek lehetséges kölcsönhatásaival is.

Ezt a weboldalt alapvetően azért hoztam létre, hogy az általam létrehozott digitális termékeket meg tudd vásárolni.

Készítettem  egy olyan mobilra optimalizált „videó-könyvet”, amiben a koleszterinprobléma gyógynövényes terápiás lehetőségeit mutatom be neked. Itt érheted el>>

 A Modern fitoterápiás szív- és érvédő TUDÁSTÁRAMBAN  hozzáférhetsz exkluzív tudásanyagokhoz,  mélyreható útmutatókhoz. Ennek a tudástárnak része a Koleszterincsökkentő gyógynövények című előbb említett „videó-könyv” is. Megtanítalak, hogyan alkalmazd a gyógynövényeket hatékonyan, és bemutatom a legjobb termékeket a piacon. Bővebb információk, és vásárlási lehetőség itt>>

Van egy olyan weboldalam a turboforlife.hu – Turbózd fel az életedet vitaminok és gyógynövények segítségével amelyet azért hoztam létre, hogy összehasonlítsam a különböző gyógynövényes, és vitaminos termékeket, valamint hogy ingyenesen hozzáférhető tudástárat is biztosítsak neked.

Én rengeteg időt töltöttem a termék-összetevők böngészésével. Rettenetesen zavart, hogy még képzett gyógynövény szakértőként is alig tudtam eligazodni a termékek tömegében. Elhatároztam, hogy rendszerbe szedem, és bárki számára könnyen összehasonlíthatóvá teszem a termékeket. A beltartalom, a minőségi paraméterek is legalább annyira fontosak ugyanis, mint az ár. Ennek persze a gyártók többnyire nem örülnek, pedig a korrekt terméknek, korrekt gyártónak az összehasonlítás próbáját is ki kell(ene) állnia. Kinek örömére, kinek bánatára, de megszületett a SKUBI  (jelenleg) gyógynövényes, valamint vitaminos termékek kereső és összehasonlító rendszere.

Célom az, hogy segítsek neked is megtalálni a legjobb növényi segítséget a mindennapokhoz. Így természetes módon gondoskodhatsz a gyógynövények segítségével az egészségedről, nap mint nap!