gyógynövényes YouTube videóim-tuboforlife

Gyógynövényes népszerű videóim

Iratkozz fel a YouTube csatornámra, fókuszban a gyógynövény-alkalmazás!

Az omega-3 zsírsavak hiánya agyi működési problémákhoz vezethet. Ajánlott napi 1,5-2 gramm omega-3 zsírsavat fogyasztani, hogy támogassuk a kedvező élettani folyamatokat és fenntartsuk az egészséges működést. A lenmag jelentős mennyiségben tartalmaz omega-3 zsírsavat. Nézd meg a videót!

Az articsóka levele valóban hatékony lehet a koleszterinszint csökkentésére. Személyesen teszteltem az articsóka levél teát, azonban egy videóból könnyen érthetővé válik, hogy mi a probléma vele.

Miért érdemes alkalmaznod a mindennapjaidban a galagonyát, a szív és érrendszerek védelmezőjének királynőjét. Öt fontos tulajdonság, amit a tudomány is igazolt.
Ebben a videóban bemutatom legújabb videó-könyvemet: „Koleszterincsökkentő Gyógynövények”. Ez a könyv nem csak egy útmutató a koleszterinszint természetes módon történő csökkentéséhez, hanem egy gyakorlati kézikönyv is, tele hasznos tanácsokkal és gyógynövényes receptekkel. Fedezd fel, hogyan segíthetnek a gyógynövények a koleszterinszint csökkentésében, és hogyan integrálhatod őket a mindennapi étrendedbe egyszerű és finom módon.